Kaire Vilgats: suurima üllatuse toob vaatajani Liisi Koikson

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 19 teeb Postimees otseülekande Eesti suurimalt staariderohkelt gospelkontserdilt «Valge gospel». Vaid ühel kontserdil Saku Suurhallis astuvad lisaks WAF koorile solistidena üles Ott Lepland, Tanel Padar, Kaire Vilgats, Hedvig Hanson, Liis Lemsalu, Liisi Koikson, Rolf Roosalu. Kontserdiproovis tegime teiste seas juttu Kaire Vilgatsiga.

Mõned tunnid kontserdi alguseni, kuid Kaire tunneb end rahulikult nagu kala vees. Pole «Valge gospeli» kontsert tema jaoks sugugi võõras projekt. «Olen vist kõigil neil varasematelgi esinenud,» ütles ta.

Tänast kontserti eristab Kaire hinnangul varasematest mastaap. «Kõik on suurem ja uhkem, vägevam ja ilusam. Kõik on lihtsalt palju, palju parem!»

Kaire, kes tänaseks selja taha jäänud teleprojektis kaasa tegi ning oma soololaulja võimekust laiemale telepublikule demonstreeris, ütleb, et enesekindluse probleemi tal eelseisva kontserdiga pole ning kiidab selle organisatoorset poolt.

«Kontsert saab olema täis väiksemaid ja suuremaid üllatusi. Mida ma võin öelda, et kindlasti Liisi Koiksonit ei ole me harjunud sellises rollis nägema, nagu täna. See on kindlasti üks üllatusmoment,» lubab Kaire.

Eelseisvad pühad veedab Kaire tööst eemal ja kavatseb rahulikult aja maha võtta. Lähemalt vaata videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles