Tartu Postimehe vestlusringis kohtusid inimgeograaf Kadri Leetmaa (vasakult), endine TÜ haldusdirektor Riho Illak, usutleja Marju Himma ja kunstiajaloolane Enriko Talvistu. Tuliseimas vestluses vastandusid mõtted ülikooli hajumisest linnas – kas see tähendab kesklinnaelu lahustumist linna erinevates tõmbekeskustes?
Tartu Postimehe vestlusringis kohtusid inimgeograaf Kadri Leetmaa (vasakult), endine TÜ haldusdirektor Riho Illak, usutleja Marju Himma ja kunstiajaloolane Enriko Talvistu. Tuliseimas vestluses vastandusid mõtted ülikooli hajumisest linnas – kas see tähendab kesklinnaelu lahustumist linna erinevates tõmbekeskustes? Foto: Sille Annuk

Ülikooli hoonete paiknemist käsitlevasse vestlusringi palutud Tartu Ülikooli rektor, kantsler ja Tartu linnapea loobusid osalemisest, tuues põhjuseks, et nad pole veel valmis sel teemal arutlema. Samal ettekäändel ei lubatud vestlusringis osaleda ka ülikooli ja linna ametnikel. Nii linnavalitsus kui ülikool on siiski andnud lubaduse avalikkusega kõnelda, kui nad on ülikooli paiknemise suhtes omavahel kokkulepetele jõudnud.

Kommentaarid
Copy