Soosik Eclex võitis naiste korvpallikarika

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi pärast kolmandat veerandaega näis, et korvpalli naiste karikafinaalis on saatus otsustatud, tekkis viimastel minutitel platsil pingeline seis. Kogu kohtumise juhtinud Eclex võttis siiski oma ja võitis 67:61. Seejuures võitis meeletu tagaajamise korraldanud Tallinna Ülikool viimase veerandaja 25:9.

«Mängijad muutusid platsil ülemeelikuks ja normaalse rünnaku asemel hakati viskekohti vägisi tekitama,» tõdes Eclexi peatreener Jaanus Levkoi, kelle sõnul kadus viimasel veerandajal naiskonna vaba rünnak. «Pärast seda, kui vastaste tsenter välja langes, arvati, et küll me selle mängu ikka ära võtame, aga ma tunnen kõiki vastaste mängijaid ja tean, et need on tüdrukud, kes ei anna üheski olukorras niisama alla.»

Finaali kangelannaks tõusis 21-aastane Mailis Pokk, kes viibis platsil kõik 40 minutit ja kogus 28 punkti. Annika Köster toetas teda 14 silmaga. Ülikoolinaiskonna parim oli samuti algusest lõpuni platsil rassinud Pirgit Püü 15 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles