Tallinn jätkab titade tervitustseremooniaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidulikult sai oma pisitütre sünnitunnistuse raekojas kätte ka tollane Tallinna linnapea Jüri Ratas 2006. aasta veebruaris.
Pidulikult sai oma pisitütre sünnitunnistuse raekojas kätte ka tollane Tallinna linnapea Jüri Ratas 2006. aasta veebruaris. Foto: Ergo Kuld/Postimees

Tallinna linnavalitsus kavatseb vastsete linnakodanike tervituse tseremooniaid raekojas jätkata ka pärast sünnitunnistuste kadumist.

Tallinnal on juba aastatepikkune traditsioon, et vastsetele linnakodanikele annab sünnitunnistused raekojas toimuval pidulikul üritusel kätte linnapea.

Perekonnaseisuameti juhataja asetäitja Gerda Amann ütles, et traditsioon kindlasti jätkub ka pärast 1. juulit, kui sünnitunnistused kaovad. Ürituse vormi ja sisu muutmine on praegu arutlusel. «Ma arvan, et suurt midagi ei muutu, sündmus jääb kindlasti alles,» kinnitas ta.

1. juulist jõustuva seadusemuudatuse järel registreeritakse sünd, surm ja abielu rahvastikuregistris, soovi korral antakse sellest inimestele väljatrükk tavalisel A4 formaadis paberil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles