Aasta uustulnuk: vau, Manna La Roosa!

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinncity kontrollkahvel/Manna La Roosa

Kui palju näinud, erinevates maailma paikades söönud ja joonud kontrollkahvel arvas, et aasta lõpuni jäänud päevadel ei suuda teda Maarjamaa pealinnas enam miski üllatada, siis vaevalt nädalajagu lahti olnud kokteilibaar Manna La Roosa kohta võiks lihtsalt ja maakeeli öelda: vau!

Olgu kohe öeldud, et kontrollkahvel sattus Manna la Roosasse juhuslikult, nagu nuhk Albert Facebookis sõprade jälgi ajades. Kuid kes võinuks aimata, et roheline puumaja Viru ringil aadressil Vana-Viru 15 peidab endas eriti ägedat kokteilioaasi! Sisekujunduse värvilise kaleidoskoobi autoriks on omapärase käekirjaga kunstnik Soho Fond (Võitleva Sõna hommage'i metallile mäletate?).

Kokteiliklassikute nagu Singapore Sling või margariita kõrval tasub rõõmsameelsete baarmenite soovitusel mekkida marjast Kevadet, või siis tellida klaasike punast või valget ulatuslikust veinivalikust, loputamaks alla kaheksajalga, mille on valmistanud peakokk Nikolaos. Kõige krooniks tiksub taustal mõnus tantsumuss, nii et kontrollkahvel tõmbab põlvikud sirgu ja seab päris kindlasti mõnel õhtul taas kinganinad Manna La Roosa suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles