Aasta teo tiitli tõi suur tee-ehitus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu teo tiitli koos Kristiina Uslari teosega «Endless» andis Tartu raekoja saalis maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juhile Janar Taalile (paremal) ja Tartu linnamajanduse osakonna asejuhatajale Andres Poolile kätte Postimehe peatoimetaja Merit Kopli.
Tartu teo tiitli koos Kristiina Uslari teosega «Endless» andis Tartu raekoja saalis maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juhile Janar Taalile (paremal) ja Tartu linnamajanduse osakonna asejuhatajale Andres Poolile kätte Postimehe peatoimetaja Merit Kopli. Foto: Margus Ansu

Tartu aasta teo hääletusel läks enam kui veerand häältest põhjalikult ümber ehitatud Tartu ringteele, kus on nüüd uus, vanast raudteeületuskohast turvalisem Postimaja liiklussõlm. Edumaa järgmise kandidaadi ees oli suur.

Tänavuse Tartu aasta teo aunimetuse pälvis Lääneringtee ja Idaringtee esimese etapi valmimine.

Auväärse tiitli ja klaasikunstnik Kristiina Uslari teose «Endless» võtsid eile Tartu raekoja saalis vastu Nordeconi juhatuse liige Erkki Suurorg, maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal ning Tartu linna esindajana linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles