Vaata, miks suleti Harju tänav betoontõketega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Transpordiamet teatas juba suvel, et kui autojuhid vanalinnas liiklusmärkidest ei hooli, siis võetakse karmimad meetmed. Nüüd läkski nii.


Harju tänava Vabaduse väljaku ja Müürivahe tänava poolsesse otsa on paigaldatud betoontuvid, nii et sealtkaudu enam autoga läbi ei pääse. Milleks see vajalik oli, seda näitas lühiajaline vaatlus. Napi veerandtunni jooksul üritas autodele keelatud tänavat mööda sõita vähemalt kümmekond sõidukit.

Mõni sai juba poole tee peal aru, et tuleb ots ümber pöörata. Mõni aga andis jalakäijate tänaval sõites uljalt signaali, et tänaval kõndijad tema tema teelt kaoksid.

Silma jäi ka ühe Läti turvafirma kirjadega sõiduk, mis rahumeeli betoontõkkeni sõitis ja seal ootama jäi. Peatselt saabus teiselt poolt tõkkeid naisterahvas, kes ladus oma pakid auto pagasiruumi, ajas autos istudes sohvriga veidi juttu ning lahkus. Pärast seda sõitis turvafirma auto rahulikult tuldud teed tagasi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles