Sportlased unistavad paate ehitades uutest tiitlitest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et teenida raha uute võistluspaatide ehitamiseks, peab Tartu Kalevi veemotoklubi osa aluseid maha müüma. Üllar Põvvat näitab uhiuut GT-30 klassi paati, mis läheb Venemaale.
Et teenida raha uute võistluspaatide ehitamiseks, peab Tartu Kalevi veemotoklubi osa aluseid maha müüma. Üllar Põvvat näitab uhiuut GT-30 klassi paati, mis läheb Venemaale. Foto: Kristjan Teedema

«Me oleme juba kaks kuud 2014. aastas,» teatas Tartu Kalevi veemotoklubi juht Üllar Põvvat, kui kuulis, et Tartu Postimees soovib rääkida klubi tegemistest uuel aastal. Plaanis on ehitada hulk veelgi kiiremaid võistluspaate.

Möödunud hooajale tagasi vaadates tõdes Põvvat, et paremat oleks patt tahta. Klubi tulemused olid sellised, millest meie paljudel teistel spordialadel tegutsejad võivad üksnes unistada: kolm maailmameistritiitlit, üks Euroopa meistri tiitel, peale selle kuus eri värvi medalit tiitlivõistlustelt.

«Igal aastal mõtlen, et enam paremini minna ei saa, aga siis tuleb veelgi parem aasta,» rääkis Põvvat. Ta lisas, et ei näe põhjust, miks uus hooaeg ei võiks tulla vähemalt sama hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles