«Aastahitil» võidutses Smilers

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul selgusid ETV ja Raadio 2 otseülekandes  «R2 Aastahitt 2013» võitjad. Eesti pikaajalisima muusikaküsitluse võitis kodumaiste lugude arvestuses Smilersi laul «Mojito» (796 häält), teise koha sai Karl-Erik Taukar looga «Seitsme tuule poole» (771 häält) ja kolmandaks jäi Põhja-Tallinna laul «Küsin endalt nõu» (568 häält).

Lemmiklaulude poolt anti 5300 häält, enamik elektrooniliselt, aga saabus ka seitse postkaarti, kaks faksi, üks kiri ja üks telegramm. «Eesti lauluga» aasta alguses rohkelt tähelepanu pälvinud Birgit Õigemeel ja Winny Puhh hääletati oma võistluslugudega vastavalt 10. ja 13. positsioonile.

«Tänavu oli  «Aastahiti» tabeli tipus tõeliselt tihe rebimine – Smilers edestas Taukarit viimasel hetkel vaid käputäie häältega! See näitab ühtlasi, kui oluline on artisti suhtlemine fännidega. Raadio 2 väga nauditav missioon on avastada, toetada ja vahendada uut eesti muusikat ning  «Aastahitt» on selleks suurepärane võimalus,» kommenteeris Raadio 2 värske peatoimetaja Kristo Rajasaare.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles