Juhi efektiivsuse mõõt ja kontori selgroog

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi seitse aastat rahandusministri abina töötanud Kersti Sõõrumaa iseloomustab oma ametit kui huvitavat, pingelist, mitmekülgset ja arendavat. Selles ametis on oluline oskus nautida ülesannete paljusust ning vältida rööprähklemist.
Ligi seitse aastat rahandusministri abina töötanud Kersti Sõõrumaa iseloomustab oma ametit kui huvitavat, pingelist, mitmekülgset ja arendavat. Selles ametis on oluline oskus nautida ülesannete paljusust ning vältida rööprähklemist. Foto: Liis Treiman

Milline peab olema üks hea sekretär? Eesti ühe suurima ja edukaima ettevõtte BLRT juht Fjodor Berman nimetas esimesena professionaalsust, sest sekretäri oskustest sõltub, kas ta suurendab juhi efektiivsust või, vastupidi, vähendab seda.

«Heal sekretäril on selliste professionaalsete ja isikuomaduste sümbioos, mis annab juhile kindlustunnet ning tagab efektiivse ettevõtte juhtimise,» ütles Berman. «Sekretär peab olema vastutustundlik, hooliv, korralik, kohusetruu ja hea suhtleja, sest tihti sõltub just temast, missuguse esimese mulje jätab ettevõte võõrastele.»

Inimene nagu orkester

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles