Jõulujärgsed allahindlused mullusest julgemad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sooja talve tõttu on sügis-talvehooaja kaubavarud poodides oodatust suuremad ja seega teevad paljud kauplused mullusest suuremaid allahindlusi.

Talvehooaja allahindlused said hoo sisse juba detsembri keskel või jaanuari esimestel päevadel. Paljudes riidepoodides lubatakse soodsaid pakkumisi jaanuari lõpuni, spordipoodides aga märtsi või aprilli alguseni. Kui enamasti kinnitati kauplustest, et konkurentide käitumine nende kampaaniate ajastust ei mõjuta, siis Rocca al Mare Matkaspordi kaupluse juhataja Jana Põldver tunnistas, et nemad sõltuvad paljuski sellest, mida teeb kaubanduskeskus.

Matkasport hindas 2. jaanuari hommikul alla jalanõud. «Keskuses algasid allahindlused täna (2. jaanuaril – toim). Meil on pigem järkjärguline hinnamuutus – kevade poole läheb üha soodsamaks. Aga kui konkurendid palju alla hindavad, siis peab survega kaasa minema,» rääkis juhataja. Põldveri sõnul nihkub sooduspakkumiste aeg aasta-aastalt varasemaks. «Isegi kui tahaks hiljem alustada, pead teistega kaasa minema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles