Suutäis soolast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liina Karron

Viinistu rannaresto perenaine Liina Karron arvab, et pärast pühi on õige aeg ehteestilikuks heeringasuutäieks. Õrnalt magus mekk teeb asja ainult huvitavamaks.
 

uba vanarahvas teadis, et parem suutäis soolast kui maotäis magedat. Seega: mis oleks õigem kui alustada uut aastat rahvatarkuse ja soolase suutäiega. Viinistu rannarestos antakse aga lihtsale soolaheeringale vürtside ja magusa marinaadiga kergelt rootsipärane lisamekk.

Magus heeringas vürtsidega

•    1 soolaheeringas, fileeritult

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles