Strandberg võrdles parteist väljavisatuid hambavaluga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg
Marek Strandberg Foto: Peeter Langovits

Roheliste juht Marek Strandberg nimetas hiljutist liikmete väljaviskamist loomulikuks protsessiks.

Strandberg rääkis Kuku raadiole, et igas toimivas organisatsioonis on sellised asjad täiesti loomulikud ja lisas, et iga inimene ju teab, mis on hambavalu.

Strandbergi sõnul on Eestis kõigil poliitilistel organisatsioonidel olnud sisemised keemise ja vaidlemise etapid. Nii pole põhjust arvata, et rohelise lippu alla koondunud oleksid täiesti teistsugused inimesed.

Roheliste juht vihjas, et iga erakond on teisele konkurent ja Eestis kasutatakse erinevaid meetodeid, kuidas sisetülisid lõkkele puhuda. Ta nentis samas, et loomulikult toimuvad kõik otsused millegi arvelt ja kellegi huvides.

Roheliste erakonnast üleeile välja heidetud Tanel Tammet ütles eile Kuku raadiole, et juhatuse otsus 20 parteiliiget välja visata polnud küll seaduslik, ent kohtusse pöörduda siiski ei kavatseta. Tammeti sõnul oli selge, et püütakse vabaneda inimestest, kes eelmise aasta novembris roheliste etteotsa valiti ja Marek Strandbergi mahitusel sealt kõrvaldati, sest peagi toimuval üldkogul oleks need inimesed tagasi juhatusse valitud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles