Lina kvartali omanik loodab planeeringut kevadeks

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detailplaneeringu viimase versiooni järgi jääks vasakpoolne maja (Aleksandri 32) alles, parempoolne (Lina 7) lammutataks.
Detailplaneeringu viimase versiooni järgi jääks vasakpoolne maja (Aleksandri 32) alles, parempoolne (Lina 7) lammutataks. Foto: Margus Ansu

Ligi viis aastat parandusi ja täiendusi saanud Lina tänava miljööväärtuslike majade rühma detailplaneering võiks arendaja hinnangul valmida paari kuu pärast, kuid linnavalitsus ennustab vaidluste jätkumist.

Ligi kahe hektari suuruse seitset endist haiglahoonet kandva kinnistu ostis OÜ Aurorette ülikooli kliinikumilt juba 2006. aastal. Aurorette juhatuse liige Kaimo Sepp nentis, et kohalike valimiste eel võttis firma korraks aja maha, kuid on nüüd täis optimismi ja tahet detailplaneering viimaks lõpetada.

«Ma arvan, et enam-vähem lõpuni lihvitud versioon saab läbirääkimistega valmis paari kuu pärast. Oleme suhteliselt lõpusirgel,» rääkis Kaimo Sepp. «Osas asjades on linnavalitsus meiega nõustunud, osas oleme veel erinevatel seisukohtadel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles