Rongide täitumus oli aasta alguses kaks korda suurem kui mullu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni nõukogu esimehe Toivo Prommi sõnul peaksid suuremad probleemid reisirongidega jaanuari jooksul lahenema.
Elroni nõukogu esimehe Toivo Prommi sõnul peaksid suuremad probleemid reisirongidega jaanuari jooksul lahenema. Foto: Toomas Huik / Postimees

Elroni nõukogu esimees Toivo Promm, milliste kaugliinide täitumus tuli Elroni jaoks üllatusena, kus on kõige rohkem probleeme?

Ega väga suuri üllatusi ei olnud, aga igal pool oli natukene aktiivsem sõitmine, kui eelnev statistika seda näitas. Kui mitte arvestada seda, et paljud inimesed pileteid ei ostnud, siis eelinfo järgi oli täitumus jaanuari esimesel neljal viiel päeval kaks korda suurem kui eelneval aastal. Võib arvata, et see kogu aeg nii suur ei ole.

Aga see on positiivne, kui on suurem, sest siis on põhjust lisavõimalusi otsida, sest esialgne variant oli osta kümme diiselrongi. 2007. aastal hakkasime majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga koos seda planeerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles