Võti uue valija juurde

Mikk Salu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varasem keskerakondlane ja tsentriste Tallinna linnavalitsuseski esindanud riigikogu liige Deniss Boroditš kinnitas, et tahab aidata Reformierakonnal kasvada Ida-Virumaa linnades.
Varasem keskerakondlane ja tsentriste Tallinna linnavalitsuseski esindanud riigikogu liige Deniss Boroditš kinnitas, et tahab aidata Reformierakonnal kasvada Ida-Virumaa linnades. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna kõrval pingutavad teisedki parteid muukeelsete valijate toetuse nimel.

Parteikontorites on lõppenud mullusügiseste kohalike valimiste tulemuste analüüs. Nii Reformierakond, Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) kui ka Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE) otsivad võimalusi, kuidas venekeelseid valijaid tulevikus rohkem enda poole võita.

Detsembri alguses Reformierakonda astunud riigikogu liige Deniss Boroditš läheb ilmselt Ida-Virumaale, et oravaparteile Narvas, Kohtla-Järvel ja Sillamäel uus hingamine anda. «Ilmselt» tuleb öelda sellepärast, et teda ei ole Ida-Virumaa maakonnaorganisatsiooni juhiks veel valitud ning viimast suunab endiselt Rein Aidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles