Äripartner süüdistab Rebast Solarise raha raiskamises

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Solarise Eesti-poolsed omanikud on tülli pööranud ja nädala pärast koguneval erakorralisel üldkoosolekul nõutakse keskuse ühelt juhilt Peeter Rebaselt aru väidetavalt alusetult enesele välja makstud töötasu osas, selgitusi endaga seotud firmadele raha üle kandmises ja varalise kahju hüvitamist. Postimehe andmetel käib vaidlus kokku poole miljoni euro üle.

OÜ Solaris Property Partners (SPP) kuulub 50,1 protsendiga rootslastele, 24,95 protsendiga Peeter ja Priit Rebase firmale BDG Holdings OÜ ning 24,95 protsendiga raadio- ja energiaettevõtja Ilmar Kompuse firmale OÜ KOHA Capital.

Kaks vähemusosanikku on viimastel aastatel kaotanud teineteise suhtes usalduse, arusaamad äri ajamisest on kummalgi poolel erinevad. Tuleval neljapäeval koguneva üldkoosoleku päevakorra esimene punkt on osaühingule juhatuse valimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles