Arst, kellele võib helistada isegi öösel

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu valiti aasta arstiks Läänemaa haigla lastearst Alge Vare.
Tänavu valiti aasta arstiks Läänemaa haigla lastearst Alge Vare. Foto: Andres Haabu

Tagasihoidliku, ent positiivsusest pakatava arsti kohta jätkub nii kolleegidel kui patsientidel vaid häid sõnu. Teda peetakse tõeliseks oma ala spetsialistiks. «Müstiline, lihtsalt müstiline, kuidas dr Vare südamega asja juures on. Uskumatu, aga ta on meile helistanud pärast tööpäeva lõppu, et uurida, kas lapsel hakkas parem,» rääkis Haapsalu elanik Elor Laanesoo.

«Dr Vare on arst, kellele võib helistada isegi öösel, näiteks helistas üks meie pere tuttav talle lapse murega nädalavahetusel kell kolm öösel, dr Vare võttis telefoni vastu ega kurjustanud üldse,» märkis Laanesoo, kelle sõnul dr Vare kiirgab soojust ja südamlikkust.

Laanesoo on dr Vare juures OÜs Peretohter käinud 2012. aasta juulist, mil sündis tema tütar Brita-Eliise. Ühel nädalavahetuse õhtul helistas Laanesoo dr Varele. Laps oli haige ja mure suur. Järgmise päeva vastuvõtul olevat dr Vare mehele kurtnud, et polevat öö otsa magada saanud, mõelnud vaid pisikesele Brita-Eliisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles