EOK ootab Olle loos selgitusi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Ollele meenus, et salapärane rahaülekanne dopinguainetega hangeldanud Vitali Bernatskile oli laen.
Raul Ollele meenus, et salapärane rahaülekanne dopinguainetega hangeldanud Vitali Bernatskile oli laen. Foto: Peeter Langovits

Kõik kerkinud küsimused tuleb selgeks rääkida ja kui jääb õhku väikegi kahtlus, et süüdistused võivad paika pidada, peame Eesti Olümpiakomitee poolt ka väga printsipiaalselt reageerima. Kui tahame hoida oma head mainet, tuleb rinnaesine puhas hoida,» rääkis Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli endise tippsuusataja ja praegu Eesti Suusaliidu spordidirektorina tegutseva Raul Olle suhtes tekkinud dopingukahtluste kohta.

Olle pole andnud ühtegi positiivset dopinguproovi, kuid eilne Eesti Päevaleht kirjutas, et Olle on andnud 2002. aasta suvel dopinguainete vahendamisega tegelenud Vitali Bernatskile suure summa raha. Kokku tegi toonane tippsuusataja dopingudoktori arvele kolm rahaülekannet.

Esimene nimi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles