Hea moemaitse musternäide

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igapäevane töine univorm: õrna pikitriibuga püksid H&M, pluus ning kogu päeva-öö mahutav kott Zara, ustav pilgupüüdja-käekell Michael Kors. Stangel on esindatud tema riidekapi põhivärvide palett.
Igapäevane töine univorm: õrna pikitriibuga püksid H&M, pluus ning kogu päeva-öö mahutav kott Zara, ustav pilgupüüdja-käekell Michael Kors. Stangel on esindatud tema riidekapi põhivärvide palett. Foto: Peeter Langovits

Moeblogija ja -toimetaja Aljona Sokolovskaja riietumisstiilis on ülimat lihtsust, skandinaavialikku kargust ja tillukesi disainipiruette. «Mustad püksid ja valge T-särk on mu riidekapi a ja o,» nendib ta.

Nagu moeala inimestega tihti, ei raba ka Aljona Sokolovskaja kedagi jalust riiulitäite «gucci-muccide» ega ka priiskavalt sädelevate-mustriliste-pitsiliste-paljastavate rüüdega.

Tüüne ja maitsekas stiil, must ja valge, hall ja beež, siin-seal mõni lõikepärl, kerge metallihelk või ootamatu aksessuaarilisa on need märksõnad, mis ilu- ja moeuudiseid vahendava Polhem PRi pressijuhi, ajakirja Mood moetoimetaja ja stilisti ning moeblogija (vt blogi Behind The Scenes PR-Girl, http://behindthescenesprgirl.net/) rõivaeelistusi iseloomustavad.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles