Parteilooja siunab ülalt alla juhtimist

Argo Ideon
, poliitika- ja majandus­analüütik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maario Laas ütles eile, et Eesti asub kriisiolukorras ning see kriis on hullem, kui esmapilgul tundub.
Maario Laas ütles eile, et Eesti asub kriisiolukorras ning see kriis on hullem, kui esmapilgul tundub. Foto: Mihkel Maripuu

Üks uue erakonna loomise eestvedajaid Maario Laas leiab, et seda ei tuleks näha mingis ideoloogilises kastis, sest eesmärk on taastada kodanike hääleõigus otsustamisel.

ktiivne kodanikkond peab saama Eestis määravaks jõuks, põhjendas väikese vabaühenduse Parem Eesti juhatuse liige Maario Laas (36), miks ta praeguste erakondade kõrvale uue loomist vajalikuks peab. «Otsustav peab olema inimeste tahe ja vajadused.»

Pühapäeval teatasid ühendused Parem Eesti ja Vaba Isamaaline Kodanik (VIK), et asuvad tegema ettevalmistusi uue erakonna loomiseks. Kui VIK on Eesti poliitilisel maastikul suhteliselt tuntud nimi, ühendust juhib staažikas riigikogulane Andres Herkel ning VIKiga seotud valimisliidud osalesid läinud sügisel kohalikel valimistel mitmes omavalitsuses, siis Parem Eesti on vähe tuntud ja selle eestvedaja Maario Laas pole enne üleriigilises poliitikas tegev olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles