Galerii: pealinna andekad disainerid vallutasid Tallinna Kaubamaja vaateakna

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Kaubamaja vaateaknal saab kuni 17. veebruarini tutvuda Tallinna Loomeinkubaatori andekate disainerite ning loomeinimeste töödega. Kel ostuhuvi, saab vaateaknalt ka disaineri kontakti.

Välja on pandud moebrändide Diana Arno ja Living Patterns rõivad, unikaalsed naiselikud New Vintage by Kriss ehted ning nahkaksessuaarid Kadri Kruusilt. Lisaks saab aknalt imetleda Valhalla Factory sisustusaksessuaare, keraamikat oO Stuudiolt, mööblit uuelt tegijalt We Come In Form ning klaasikunsti Annkris-Glass stuudiolt.

Vaateakna kujundus on inspireeritud saabuvast rohelise puuhobuse aastast ning temaatilised elemendid on kombineeritud Eesti loomeettevõtjate toodetega, sealjuures on esindatud nii Loomeinkubaatori moe- kui ka tootedisainerid, keraamikud ja klaasikunstnikud. Vaateakna idee autoriteks on Loomeinkubaatori inkubandid Taavi Tulev, Terje Talpsepp ja Martin Saar.

Loomeinkubaatori arenduskeskuse juhataja Helen Piir rõõmustas, et koostöö Tallinna Kaubamajaga sellises vormis teoks sai. «Kaubamaja on alati kohalike disainerite  tegevust toetanud ja püüdnud leida võimalusi nende toodete laiemaks tutvustamiseks,» ütles Tallinna Kaubamaja turundusdirektor Anne-Liis Ostov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles