Linn jätkab randades konteinerkäimlatega

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse mõte on, et Anne kanali äärde saaks vesikloseti ehitada vetelpäästemajakese külge. Kas juba tänavu, pole selge.
Linnavalitsuse mõte on, et Anne kanali äärde saaks vesikloseti ehitada vetelpäästemajakese külge. Kas juba tänavu, pole selge. Foto: Margus Ansu

Tartu linn kuulutab välja hanke kolmes rannas rannavalve ja heakorrateenuse pakkuja leidmiseks. Hanketingimustest nähtub, et ajakohaseid veega käimlaid pole niipea loota.

Eelmisel aastal, kui Anne kanali vees avastati keset suplushooaega ohtlik reostus, kerkis küsimus, kas randa ei oleks vaja peletavate metallkäimlate asemele korralikke klosette ja ehk ka dušše pesemiseks.

Linnaeelarves on ka projekteerimiseks raha olemas, kuid rannavalve hankes ajavahemikuks tuleva aasta algusest 2017. aasta aprillini kavatseb linn nõuda «vajaliku koguse konteinertualettide paigaldamist».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles