Laul tekkis blogipostitusest

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli NimmerSchmidt muusikud Andero Nimmer (esiplaanil vasakult) ja Fredy Schmidt istusid mõniteist minutit enne plaadiesitluskontserti Genialistide klubi trepil. Nendega koos valmistusid lavale minema Kalle Kindel (taga vasakult) ja Indrek Mällo.
Ansambli NimmerSchmidt muusikud Andero Nimmer (esiplaanil vasakult) ja Fredy Schmidt istusid mõniteist minutit enne plaadiesitluskontserti Genialistide klubi trepil. Nendega koos valmistusid lavale minema Kalle Kindel (taga vasakult) ja Indrek Mällo. Foto: Lauri Kulpsoo

Läinud neljapäeval tutvustas elektropopduo NimmerSchmidt kontserdil Genklubis oma esimest CDd «Kirgede torm». Plaadil on sama pealkirjaga loo ja veel kaheksa kõrval ka «Sandra», mis on nii hea, et žürii valis selle «Eesti laulu» poolfinaali.

Kontserdil andsid oma panuse Andero Nimmeri (klahvpillid) ja Fredy Schmidti (kitarr) kõrval Kalle Kindel (trummid) ja Indrek Mällo (bass).

«Jäin kontserdiga rahule,» ütles Andero. «See oli NimmerSchmidti kolmas live ja uues koosseisus esimene. Seekord jõudsime paar proovi ka enne teha ja välja kukkus muhe ning intiimne kontsert.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles