Härra Normaalne sattus armuafääri

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
François Hollande koos ajakirjanikust kaasa Valérie Trierweileriga.
François Hollande koos ajakirjanikust kaasa Valérie Trierweileriga. Foto: SCANPIX

Kui seni olid Prantsusmaa presidendi suurimad komistuskivid majandus ja töötus, siis nüüd on tähelepanu keskmes tema väidetavalt tormiline eraelu.

Eraasjad peaksid eraviisiliseks jääma. Ja ma olen seda oma lähedastele öelnud, et nad saaksid sellest põhimõttest piinliku täpsusega kinni pidada,» ütles Prantsusmaa president François Hollande veidi rohkem kui kuu pärast riigipeaametis tööle hakkamist 2012. aastal, kui talle tekitas ebamugavust tema kaasa Valérie Trierweileri käitumine.

Trierweiler, kes pole küll Hollande’iga abielus, kuid keda sellele vaatamata peetakse Prantsusmaa esileediks, pälvis suurt tähelepanu, kui soovis mikroblogivõrgustikus Twitter vahetult pärast presidendivalimisi toimunud parlamendivalimistel edu Olivier Falornile, kes kandideeris Hollande’i pikaaegse kaaslase ja nelja lapse ema Ségolène Royali vastu. Falorni võitiski koha Royali ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles