Kultuuripärl teeb nõnda kriitikat, et tuju ei lange

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astrid Hallik pälvis oma mulluse tegevuse eest eile õhtupoolikul Alatskivi lossis Tartumaa kultuuripärli tiitli.
Astrid Hallik pälvis oma mulluse tegevuse eest eile õhtupoolikul Alatskivi lossis Tartumaa kultuuripärli tiitli. Foto: Kristjan Teedema

Eile oli Astrid Hallikul, kes tunneb kultuuri kõrval rõõmu bullterjerite kasvatamisest ja tsiklisõidust, erakordne õhtupoolik. Ta oli Tartumaa kultuuritöötajate tänuürituse üks korraldajaid, aga ka üks neist, keda tänuga esile tõsteti.

Alatskivi lossi oli kutsutud rohkem kui poolsada oma tegevuses eriti silma paistnud kultuurialal tegutsejat. Nende hulgast pälvisid aastapreemia näiteks Mati Meos kui Eesti lennundusmuuseumi väljaarendaja uuenduslembeseks turismisihtkohaks ning Mari Niitra kui Kodavere kihelkonna näituse looja.

Aastapreemiat oli tulnud vastu võtma ka Võnnu kultuurimaja direktor Marju Marga. Eilse piduliku koosolemise kõige olulisemaks osaks nimetas ta Eesti Kultuurkapitali Tartumaa 2013. aasta kultuuripärli  tiitli väljakuulutamist lossi suurimas saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles