Huvi BMX-krossi vastu aina kasvab

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMX-kross on vaatemänguline ja põnev ala, millega saavad tegeleda juba viie-kuueaastased lapsed. Tähtveres asuv hall on Eesti ainuke ja selle viraažid kannavad üha rohkem sõitjaid.
BMX-kross on vaatemänguline ja põnev ala, millega saavad tegeleda juba viie-kuueaastased lapsed. Tähtveres asuv hall on Eesti ainuke ja selle viraažid kannavad üha rohkem sõitjaid. Foto: Kristjan Teedema

Tähtveres asuva Eestis ainulaadse BMX-krossi halli ukse taha on kogunenud järjekord. Järjest populaarsemaks muutuva ala harrastajad sõidavad siia treenima Viljandist, Vooremaalt, Pärnust ja Tallinnastki.

Tähtvere hall on rahvast täis

Tähtvere halli pidava SK Velo juhataja Jaan Veeranna sõnas, et tõepoolest on just sel talvel tunda eestlaste seltskonna aktiveerumist. Ta lisas, et viljandlased käisid siin koolivaheajal ja nüüd korra nädalas, Tallinnast tullakse aga nii, kuidas aeg klapib, sest sealt on kauge käia. Huvi kasvu on näha ka hallis, kus kõik mõeldavad kohad seinte ääres ja lae all on rataste hoiustamiseks kasutusse võetud.

«Kombineerime aegu ja mahutame sõitjad ära,» ütles ta ja täpsustas, et õhtused ajad on tartlasi täis, kaugemalt tulijad saavad varasemad ajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles