Baariomanikud kurdavad linna ülekohtu üle

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimeta baari omanikud austraallane Andrew Gleeson (vasakul) ja Vallo Palvadre kinnitavad, et ei saa vastutada selle eest, mis baari ees tänaval toimub.
Nimeta baari omanikud austraallane Andrew Gleeson (vasakul) ja Vallo Palvadre kinnitavad, et ei saa vastutada selle eest, mis baari ees tänaval toimub. Foto: Martin Ilustrumm

18 aastat Tallinna vanalinnas tegutsenud Nimeta baari omanikud leiavad, et linnavõim teeb lahtiolekuaja lühendamisega neile liiga ning et jõumeetodite kasutamise asemel võiksid baariomanikud ja ametnikud maha istuda ja koos lahendusi otsida.

«Põhisüüdistus meie aadressil on see, et reede ja laupäeva öösiti viibivad [Suur-Karja] tänaval inimesed, kes lärmavad, tarvitavad alkoholi ja rikuvad korda. Aga need inimesed ei ole meie kliendid,» kinnitas Nimeta baari üks omanik Vallo Palvadre. Peale tema kuuluvad baari omanikeringi austraallane, inglane ja iirlane.

«Meil on kord majas, turvamees on uksel. Ühtegi inimest ei lasta oma joogiga sisse ja samuti ei tohi keegi oma klaasiga eest välja minna. Me ei taha endale probleemseid kliente. Meie baaril ei ole 18 tegutsemisaasta jooksul olnud ühtegi rikkumist,» toonitas Palvadre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles