Raudne peab Keskerakonna kohta avaldatud laimu ümber lükkama

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Raudne.
Indrek Raudne. Foto: Raigo Pajula

Endine IRLi poliitik Indrek Raudne peab avalikult ümber lükkama 2011. aastal Postimehe veebilehel avaldatud artiklis esitatud väited, nagu oleks Keskerakonna valimisreklaamide näitamine telekanalis PBK makstud kinni Tallinna linna rahakotist.


«See on absurdne, et Tallinna linna poolt PBK-lt tellitud kolme venekeelse saate maksumus ulatub ligi poole miljoni euroni. Selge on, et sellise summa eest ei tellitud pelgalt saateid, vaid maksti kinni ka kanalil jooksvad Keskerakonna reklaamid,» väitis Raudne toona.

Keskerakond kaebas Raudse kohtusse ning Tallinna ringkonnakohus tegi mullu 17. detsembril otsuse, et Raudne peab Keskerakonna kohta esitatud valeväited avalikult ümber lükkama.

Raudne oli 2011. aastal seotud Vene ärimeestele elamislubade müümisega ning pärast asja avalikuks tulekut lahkus ta nii riigikogust kui erakonnast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles