Roolijoodiku auto tegi 37-meetrise õhulennu

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Roolijoodiku juhitud Audi 80 sõitis eile õhtul Põlvamaal teelt välja ning tegi seejärel kaks õhulendu, millest pikim oli 37 meetrit.

Eile kella 21.43 ajal juhtus liiklusõnnetus Põlvamaal Hammaste - Rasina tee 14. kilomeetril, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis alkoholijoobes 22-aastane Elar, sõitis ebaõigelt valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja paremale poole vastu kõrvaltee teeperve, teatas siseministeerium.

Auto paiskus seepeale õhku ja tegi 37-meetrise õhulennu. Siis põrkas auto esiotsaga vastu maad ning tegi uue, 17-meetrise õhulennu, maandudes pakiruumile, rattad ülespoole.

Autos viibinud kaassõitjad 23-aastane Märt ja 28-aastane Elary paiskusid sõidukist välja ning toimetati kehavigastustega Põlva haiglasse.

Päev varem, laupäeval sõitis samuti Põlvamaal üks Audi 80 teelt välja, kuid seekord Põlva - Saverna teel. Kaht puud ramminud autos viibinud kaasreisija Aare suri.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles