Merivälja lasteaias avatakse moodulrühmad

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn tahab lasteaiakohtade põua leevendamiseks rentida moodullasteaiad, millest võib laste arvu vähenemisel loobuda.
Tallinn tahab lasteaiakohtade põua leevendamiseks rentida moodullasteaiad, millest võib laste arvu vähenemisel loobuda. Foto: Toomas Huik

Tallinna linn jätkab lasteaedade juurde moodulmajade rajamist - homme avatakse Merivälja lasteaias moodulrühmad.

Abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on moodulmaja sobitatud olemasoleva lasteaiahoone ja õuealaga. «Sealsed rühmaruumid on sama mugavad ja hästi sisustatud, kui tavahoonetes ning need vastavad tervisekaitse normidele. Avatavas moodulmajas töötab kaks rühma,» märkis Kõlvart.

Moodulmajade kasutamine on üks paindlikest lahendustest lasteaiakohtade tagamiseks perioodil, mil laste arv Tallinnas jõudsalt kasvab. 2018. aastast hakkab see prognooside kohaselt taas langema. 

Merivälja lasteaia mooduli rendiperioodiks on 1. jaanuar 2014 kuni 31. detsember 2018. Moodulmaja rentimine hõlmab selle projekteerimist, kommunikatsioonide väljaehitamist, transportimist, paigaldamist ja sisustamist, rentnikule üleandmist koos vajaliku dokumentatsiooniga ning kindlustamist rendiperioodil.

Pealinna esimesed moodulrühmad alustasid tööd möödunud aasta septembris Tallinna Lepistiku Lasteaias (Retke tee 4).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles