Dereku Burgeri kiosk Tallinnas jätkuvalt avatud

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity käis kontrollimas vihjet, justkui oleks Saaremaa tuntud burgerimestri nime kandva Dereku Burgeri kiosk Tallinnas Lootsi tänaval, Kochi aitade juures äkitselt suletud - kiosk oli aga avatud ning Tallinncity kontrollkahvel otsustas tooteid ka proovida.

Kõigi toodete juurde oli märgitud toodete päritolu, rõhutatud, et tegemist on näiteks Saaremaa liha või juustuga. Kontrollkahvli testgrupilt sai ainulaadsuse ja maitse eest kiita ennekõike vegetaarne burger (4 eurot), kus grillitud täisterakukli vahel oli punapeedikotlet kikerhernestega, lisaks mõistagi traditsioonilised marineeritud kurk ja sibul, tomati- ja jogurtikaste. Karnivoore rõõmustas lambakotletiga burger, kus täisterakukli vahel on lamba-veisehakklihast grillitud kotlet  Saaremaa gouda, marineeritud kurgi, sibula, sinepi - ja tomatikastmega (väike 5, suurem 8 eurot) ning traditsiooniline originaal sea-veisehakklihast grillkotleti ja lisanditega.

Rõõmus müüjaneiu lisas, et burgereid saab telliga ka erinevate kastmetega kliendi soovist lähtuvalt ning soovitas kasutada ka ettetellimise võimalust - grillitud burgereid peab 12-15 minutit ootama, kuid mugavatel autoga klientidel on hea teada, et neljarattalisega saab kioski ette sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles