Novosjolov ja Tšikinjov on ühte usku

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste epeekoondise esinumber, kahekordne maailmameister Nikolai Novosjolov sõnas hooajaeelsel pressikonverentsil, et ettevalmistus on kulgenud suures osas plaani järgi. «Enamasti olen saanud teha kõik plaani järgi väikeste eranditega,» sõnas Novosjolov. «Uudne on sisuliselt 24/7 toimuv koostöö treener Igor Tšikinjoviga ja mingid detailid üldkehalises ettevalmistuses.»

Kui koondisekaaslane Sten Priinits sõnas, et on vahel ka spordipsühholoogi abi kasutanud, siis Novosjolovi sõnul tema selleks praegu vajadust ei näe. «Olen psühholoogi abi kasutanud, kui tundsin, et seda oli vaja. Hetkel tunnen, et ei ole vaja. Olen varem korduvalt öelnud ja kinnitan veel kord: Igor on maailma parim treener, ja sellega on kõik öeldud,» viitas ta juhendaja omadusele sportlast ka psühholoogiliselt nõustada.

Motivatsioonikriisi kahekordsel maailmameistril pole. «MM-tiitlid on ajalugu, uuel hooajal uued eesmärgid. Olen maksimalist ja võita tahan alati,» sõnas Novosjolov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles