Aasta suurim pistis

Mikk Salu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Elias
Tiit Elias Foto: Internet

BMW X5 M50 on ägedam, rajum ja sportlikum versioon populaarsest linnamaasturist. Ka palju kallim kui tavamudel, täisvarustuses maksab M50 123 000 eurot. Salongist seda autot ei osta, tuleb eraldi tellida, ja Eestis saavad seda endale lubada vähesed. Rimi endine projektijuht Tiit Elias aga just selle mudeli eelmisel aastal endale tellis. Polnud vaja isegi liisingut, sest kui on raha, võid selle ju lihtsalt välja osta.

Elias armastabki kalleid asju. Armani, Jacob Cohën ja Hermès, see on tema stiil. Ka nooblid restoranid, nagu Ribe, Tchaikovsky või Põhjaka – kõik need on Eesti parimate restoranide esikümnes.

Elias armastab ka Alpi suusakuurorte ja ikka mitu korda aastas, olgu siis Chamonix, Val d’Isère või Ischgl. Viimane koht on näiteks tuntud oma kurikuulsate afterparty’dega, kus käivad esinemas sellised staarid nagu Pink, Beyoncé, Rihanna ja Kylie Minogue. Kõik see kokku on ilus, ahvatlev ja muidugi väga kallis. Kui saad seda endale lubada, siis pole probleemi. Kui aga ei saa, siis algab hoopis teine teema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles