Tartu Rock – hästi kokku pandud pusle

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki pusle eripalgelised killud – (vasakult) leedulane Vilmantas Dilys, ameeriklane Vincent Simpson ja tartlane Marek Doronin.
Rocki pusle eripalgelised killud – (vasakult) leedulane Vilmantas Dilys, ameeriklane Vincent Simpson ja tartlane Marek Doronin. Foto: Kristjan Teedema

Usaldan oma mängijaid, nad on mõistlikud mehed, kes ei hakka mingi jamaga tegelema. Mängijad on omakorda hakanud tänu võitudele ka mind usaldama, sest nad näevad, et treeneri langetatud otsused toovad edu. Samas tuleb meil jalad maas hoida ja jälgida, et edu ei muudaks meid liiga enesekindlaks,» rääkis Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe.

Kunagise viskekahuri juhendatav meeskond on üle mitme aasta esimene Eesti korvpalliklubi, mis pääses rahvusvahelises sarjas teisele etapile ning püsides sealgi võidulainel, püüab pääsu EuroChallenge’i sarja kohamängudele.

Veel mullu kevadel koduse meistriliiga finaalis viimaste aastate valitsejale Kalev/Cramole 0:4 kaotanud ja õnnetus seisus olnud meeskond oli Kullamäe ja tema abiliste jaoks justkui suur pusle, mida tükk tüki haaval kokku panna. Pärast viimase killu õigele kohale asetamist avanes selge ja kvaliteetne pilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles