Soome tippkokk Sasu Laukkonen tuleb taas Eestisse

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esitleti suvel toimuvat toidu- ja meelelahutussündmust DINNER IN THE SKY LIVE 2013, mis toimub parimete kokkade juhtimisel. Pildil hetk esitluselt . Tippkokad TÕNIS SIIGUR, MIHKEL HEINMETS, SASU LAUKKONEN .
Esitleti suvel toimuvat toidu- ja meelelahutussündmust DINNER IN THE SKY LIVE 2013, mis toimub parimete kokkade juhtimisel. Pildil hetk esitluselt . Tippkokad TÕNIS SIIGUR, MIHKEL HEINMETS, SASU LAUKKONEN . Foto: Peeter Langovits

Soome tippkokk Sasu Laukkonen, põhjanaabrite orgaanilise toidu eestkõneleja ning sealseks parimaks restoraniks valitud Chef&Sommelier peakokk. Sasu Laukkonen tuleb taas Eestisse ja valmistab Õismäel asuvas Prantsuse kohvikus Cafe Lyon õhtusöögi.

Cafe Lyonis (Meistri 22, Õismäel) leiab 13. veebruaril kell 19 aset kuuekäiguline gurmeeõhtusöök «Sõprade ringis», mille road valmivad Michelini soovitustega Laukkoneni käe all.

Laukkonen on tuntud kui puhaste maitsete, käsitöö ja mahetoodete propageerija. Gastronoomide rõõmuks valmistab Laukkonen toite sinimerikarpidest kuni Jeruusalemma artišoki jäätiseni.

Cafe Lyoni poolt annab õhtusöögile maitseküllust juurde Mihkel Heinmets, kes valmistab näiteks madalküpsetatud veist ja magustoiduna suitsutatud õuna vahtu.

Õhtusöögi hind on 69 eurot, mille sees on kaks eel- ja pearooga ning magustoidud koos kvaliteetveinidega iga käigu juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles