Tantsukirg kutsus kodumaalt ära New Yorki

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on Diina Tamm lühikest aega kodus, juba järgmisel nädalal sõidab ta tagasi New Yorki tantsu õppima. Millal ta lõplikult kodumaale naaseb, ei ole praegu veel teada.
Praegu on Diina Tamm lühikest aega kodus, juba järgmisel nädalal sõidab ta tagasi New Yorki tantsu õppima. Millal ta lõplikult kodumaale naaseb, ei ole praegu veel teada. Foto: Toomas Huik

Psühholoogiamagistrant Diina Tamm (26) on viimased aasta ja kolm kuud veetnud New Yorgis, kuhu ta ei läinud mitte eriala, vaid oma kirge järgides.

Tantsinud on Tamm peaaegu terve elu. Alustas ta juba väiksena rahvatantsust, käis pikalt šõutantsu trennis, esines ristluslaevadel, tegi kaasa telesaadetes ja muusikalides. Mõnda aega töötas ta ka laste tantsuõpetajana.

Peale keskkooli lõppu astus ta aga Tartu ülikooli sotsiaalteaduskonda. «Õppisin viis aastat psühholoogiat ja mõtlesin, et lähen kunagi sel alal tööle,» rääkis Tamm oma toonastest mõtetest. «Aga siis, kui mul hakkas kool läbi saama, tundsin, et ma ei saa tantsu sinnapaika jätta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles