Rainer Vakra: asendamatud tuleb asendada

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitte ainult rahva-, vaid ka loomamees: Rainer Vakra on Tallinnas Nõmme linnaosas saanud aastatega nii tuntuks ja lugupeetuks, et teda usaldavad isegi võhivõõrad kassid, kes aia peal vaikselt valvet peavad.
Mitte ainult rahva-, vaid ka loomamees: Rainer Vakra on Tallinnas Nõmme linnaosas saanud aastatega nii tuntuks ja lugupeetuks, et teda usaldavad isegi võhivõõrad kassid, kes aia peal vaikselt valvet peavad. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna sotside uus juht jõudis Edgar Savisaare nimelises poliitülikoolis, väidetavalt Eesti parimas, magistritasemele, aga edasi doktorantuuri ei pääsenud. Keegi ei pääse. Mis siis teha?

Rainer Vakra (32) on laiemalt tuntud kahe juhtumi järgi. Esiteks selle järgi, et tunamullu sügisel heitis Keskerakond ta oma ridadest välja. Ent see pole sündmus, mida üldsuse ees häbenema peaks. Pigem vastupidi. Teiseks, kuus aastat tagasi noore tõusva poliitikuna tabas teda rahvaspordiüritusel dramaatiline õnnetus, mis ei pälvinud üksnes laialdast vastukaja, vaid pani Vakrat oma elu, tegemiste ja suutlikkuse üle tõsisemalt järele mõtlema.

Alanud aasta teisel nädalal astus Vakra, kes pikka aega töötas Tallinnas Nõmme linnaosa vanemana – ja keda intrigeerimis­maias meedia on tituleerinud riigikogu ihaldatuimaks poissmeheks –, oma poliitteel järjekordse suure sammu: temast sai viimatistel kohalikel valimistel pealinnas põrunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna uus esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles