Leedukad veavad Rocki rongi ülesmäge

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki leedulastest võõrmängijad Augustas Peciukevicius (paremal) ja Vilmantas Dilys tõusevad koos meeskonnaga aina kõrgemale tasemele. Enda sõnul teevad nad vaid seda, mida neilt nõutakse, ning ei pea ennast teistest mängijatest tähtsamaks.
Rocki leedulastest võõrmängijad Augustas Peciukevicius (paremal) ja Vilmantas Dilys tõusevad koos meeskonnaga aina kõrgemale tasemele. Enda sõnul teevad nad vaid seda, mida neilt nõutakse, ning ei pea ennast teistest mängijatest tähtsamaks. Foto: Margus Ansu

See väike leedukas on suurepärane ja see uus ka, kes seal keskel on. Kui nii edasi läheb, siis nad võivad ükskõik keda võita, õhkas kirjanikust korvpallisõber Mart Kivastik detsembris, kui Rock oli võtnud järjekordse eurosarjavõidu.

«Väikese leeduka» all pidas Kivastik silmas 192-sentimeetri pikkust Augustas Peciukeviciust (22) ning see uus «seal keskel» oli loomulikult äsja Rockiga liitunud 208-sentimeetri pikkune vasakukäeline keskmängija Vilmantas Dilys (26).

Möödunud nädala teisipäeval viskas neist esimene Belgia klubi vastu 24 punkti ning Dilys lisas 20. Nemad kaks olidki ülipingelises võidumängus Rocki suurimad punktitoojad. Suurepärase esituse tulemusena valiti Rocki mängujuht Peciu-kevicius EuroChallange’i sarja möödunud nädala sümboolsesse viisikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles