Prantsuse president loobus esileedist

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised Prantsusmaa presidendi elus.
Naised Prantsusmaa presidendi elus. Illustratsioon: graafika: Silver Alt

Vähemalt üks avalikkust ärevil hoidnud küsimus seoses Prantsusmaa presidendi François Hollande’i, tema ajakirjanikust elukaaslase Valérie Trierweileri ja näitlejatarist väidetava armukese Julie Gayet’ suhtekolmnurgaga sai nädalavahetusel vastuse: veebruarikuisele visiidile USAsse suundub riigipea üksi, sest kooselu ametliku partneriga on ametlikult läbi.

Lahkuminekust teatas Hollande, kes polnud ei Trierweileri ega ka varem oma nelja lapse ema Ségolène Royaliga abielus, uudisteagentuurile AFP antud telefoniintervjuus. «Annan teada, et olen teinud lõpu enda ja Valérie Trierweileri kooselule,» sõnas ta.

Peagi kinnitas presidendi teadet ka just endiseks esileediks saanud Trierweiler, kes postitas Twitterisse: «Kogu mu tänu läheb Élysée erakordsele personalile. Ma ei unusta kunagi teie pühendumust ega emotsiooni lahkumisel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles