Ööraamatukogus käis rekordarv inimesi

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli Akadeemiline Raamatukogu
Tallinna Ülikooli Akadeemiline Raamatukogu Foto: Egert Kamenik.

Tallinna Ülikooli Akadeemilise Raamatukogu ööraamatukogu külastas tänavu 594 inimest, mis võrreldes mulluse 263 külastajaga on rekordiline.

Kuues ööraamatukogu kujunes ülelinnaliseks, erinevaid õppeasutusi haaravaks ürituseks. Neljal päeval täitus Rävala pst 10 asuv raamatukoguhoone hiliste õhtutundideni Tallinna Ülikooli, EBSi, Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli, Tallinna Tehnikaülikooli, Kunstiakadeemia, Tallinna Pedagoogilise Seminari ja Tallinna Tehnkakõrgkooli tudengitega.

Ööraamatukogu viimase minutini lookles viivisevabadust taotlevate lugejate saba teenindusleti ees. Tagastati isegi kümne ja kahekümne aasta eest laenutatud raamatud, mille raamatukogu oli juba ammu maha kandnud.

Kahel viivisevabal päeval tagastas 409 lugejat 665 raamatut ja pikendas 1381 raamatu laenutustähtaega. Kõige kauemaks kätte ununenud raamat oli laenutatud 1990. aastal kunagisest
Pedagoogikaülikooli raamatukogust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles