Spordikirg tõi Raadi järvele uisuraja

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehe palvel pildistamiseks kohale tulnud Art Soonets (vasakult), Sven Jõgila ja Peip Reedi lükkasid eile ühtlasi ka järve uisuraja pealesadanud lumest uuesti puhtaks.
Ajalehe palvel pildistamiseks kohale tulnud Art Soonets (vasakult), Sven Jõgila ja Peip Reedi lükkasid eile ühtlasi ka järve uisuraja pealesadanud lumest uuesti puhtaks. Foto: Kristjan Teedema

Spordimehe hingega kolme tuttava koostööst ja pealehakkamisest sündis möödunud nädala lõpus Raadi järvele ligi 800 meetri pikkune uisurada ning hokimänguks sobilik liuväli.

«Kui loodus on andnud sellise võimaluse, tuleb see ära kasutada. Jää kvaliteet on praegu nii hea, et pane ainult sahk maha ja lükka rada lahti,» lausus Art Soonets, kelle algatusel ja pealehakkamisel sündis möödunud nädala reedel Raadi järvele uisurada.

Möödunud esmaspäeval käis ta koos oma tuttava Peip Reediga jääd proovimas Anne kanalil ning üheskoos arutledes tuligi mõte, et hea uisuraja saaks Raadi järvele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles