Laululapsed kutsuvad pühapäevahommikule

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Wabadus
Kohvik Wabadus Foto: Kohvik Wabadus

Pühapäeval, 2. veebruaril toimub kohvikus Wabadus pereüritus Sunday Family Brunch, mille raames esitlevad Taisi laululapsed oma esimest albumit  «Kallis päikene».

Üritusele on oodatud mõnusalt päeva veetma ja maitsvast brunch'ist osa saama lapsed ja nende vanemad. Brunch'i ajal kell 12 -15  on lastele koostatud sisukas ja põnev programm. Kontserdil on võimalus kuulata ja vaadata imearmsaid laululapsi esitamas heatujulisi ning suviselt särtsakaid meloodiad äsjailmunud plaadilt, lisaks lastele astuvad üles ka  laulev õpetaja Taisi Pettai ning kitarril Are Jaama.

Külalisi tervitab Minni, kellega kavas suur tantsutrall, mängud ja meisterdamine, toimub perekeskse kaupluse Mothercare lasterõivaste moeshow.  Meigikunstnik Jana Boberg teeb lastele teemakohased käe- ja näomaalingud ja pühapäevaselt head muusikameeleolu loob DJ Artur Falgot.

Pika pühapäevahommiku menüü on koostanud kohvik Wabadus peakokk, Alma ja  M&K Gourmet. Väikelapsed kuni 4. eluaastani saavad üritust nautida tasuta, suurematele lastele maksab üritus 8 ja täiskasvanuile 17 eurot inimese kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles