Reaalajas bussiinfo poeb telefoni kaudu taskusse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Mobi Lab OÜ arendatud mobiilirakendus võimaldab sirvida sõiduplaane ning vaadata busside saabumisi peatustesse reaalajas. Rakenduse esilehele saab mobiilikasutaja salvestada enda lemmikpeatused.
Uus Mobi Lab OÜ arendatud mobiilirakendus võimaldab sirvida sõiduplaane ning vaadata busside saabumisi peatustesse reaalajas. Rakenduse esilehele saab mobiilikasutaja salvestada enda lemmikpeatused. Foto: Repro

Mobiilirakenduste väljatöötamise ja arendamisega tegelev Mobi Lab OÜ käivitas möödunud nädalal süsteemi, mis võimaldab vaadata Tartu linnaliinide reaalajainfot otse nutitelefoni ekraanilt.

Rakendus võimaldab ilma võrguühenduseta sirvida sõiduplaane ja marsruute ning võrguühenduse olemasolu korral vaadata busside väljumisi reaalajas. Samuti näitab rakendus kaardil ära, kus telefoniomanik asub ning kus on lähim talle sobiv bussipeatus.  

«Oletame, et ma olen veel kodus ja tahan teada, millal buss reaalselt, mitte graafiku järgi, minu kodupeatusesse jõuab. Nüüd ma saan seda oma mobiiliekraanilt vaadata,» selgitas Mobi Labi juhataja Veiko Raime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles