Vähe õpilasi, kool kinni

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna 37. keskkool on üks väheseid remontimata koolimaju Mustamäel. Ka see võib olla üks õpilaste vähesuse põhjusi – 800 lapsele mõeldud majas omandab teadmisi 125 poissi ja tüdrukut.
Tallinna 37. keskkool on üks väheseid remontimata koolimaju Mustamäel. Ka see võib olla üks õpilaste vähesuse põhjusi – 800 lapsele mõeldud majas omandab teadmisi 125 poissi ja tüdrukut. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna hariduselu kureeriv keskerakondlasest abilinnapea Mihhail Kõlvart annab teada, millised pealinna koolid on plaanis liita.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart tunnistas, et linnavõim valmistub ühendama lähestikku asuvaid üldhariduskoole.

«Vaatamata retoorikale, et haridus on suurim väärtus ja prioriteet, kõneleb riigi ressursside jaotus pearaha vähenemisest. See tähendab, et põhikoolis ei ole enam võimalik õppetööd täies mahus ja kvaliteetselt korraldada, kui klassis on alla 24 õpilase, ja gümnaasiumiõpet klassis, kus on alla 32 õpilase,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles