Kodurestoran MerMer korraldab eksklusiivse trühvliõhtusöögi

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodurestoran MerMer
Kodurestoran MerMer Foto: Kultuurikava.ee

Kodurestoran MerMer korraldab gurmaanidele eksklusiivse trühvliõhtusöögi: 22. veebruaril kell 16 kokkab koos MerMer’i perenaise Merritiga Sitsiiliast pärit mükoloog ja teadur Alessandro. Ta ei ole elukutselt kokk, kuid pliidi taga askeldamine, nagu ka trühvlite otsimine ja uurimine, on Alessandrol elustiiliks.

Menüü on suures osas kokku pandud Alessandro poolt Itaalia ülimaitsvate koduste retseptide järgi, sealt leiab ahjusoojad krõbesaiad parmesani ja trühvliga, käsitööravioolid ricotta ja trühvlitäidisega võises kreekapähklikastmes, trühvlise sea sisefilee trühvlise kartulipüreega rohelisel salatipadjal jpm.

Portsud on suured ja trühvlit jagub igaühele, gurmeeõhtusöök koos sobivate veinidega läheb ühele sööjale maksma 74 eurot, üritus tõlgitakse ka eesti keelde. Toidu kõrvale räägib külaline pikemalt trühvlite hingeelust ja annab vastuse Merriti küsimusele, kas ka MerMer´i õuelt võiks tulevikus trühvleid leida.

Lisainfot gurmeeõhtusöögi kohta saab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles