Tammeka president leidis uue tegevjuhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistriliiga klubid pidid 6. jaanuariks esitama personaliga seotud dokumendid, mille hulka kuuluvad lepingud peatreeneri ja tegevjuhiga, jalgpalliklubi Tammeka sai Eesti jalgpalliliidult ajapikendust teisipäeva, 28. jaanuarini.

Neljapäeva, 29. jaanuari varasel hommikutunnil laekusid liitu lepingud, mis olid sõlmitud 27., 28. ja 29. jaanuaril. Samal varahommikul kirjutas Eestis elav itaallasest jalgpallifänn Angelo Palmeri oma blogis «Rumori di Spoglia­toio», et uueks tegevjuhiks saab Alex Scheperin, kes on muu hulgas jalgpalliportaali Soccernet kaasautor.

Scheperin kinnitas, et ta tõepoolest võttis sellise tööpakkumise vastu, sest see tundus talle põnevana: kas ta suudab raskustes klubi päästa. «Olen ärimees ja varem ka selliseid keerulisi olusid kogenud,» ütles ta. Valitsevast olukorrast ega oma tööülesannetest ta siiski lähemalt rääkima ei soostunud, kuna paljud otsad on veel lahtised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles