BMX-ratturid võitlevad Simple Sessioni kohtadele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisepargis oli eile vaid kolm soojakraadi, kuid BMX-ratturid Arto Arukuusk (vasakul) ja Kristjan Aasmäe ei lasknud end sellest sugugi segada. Kuigi mõlemad on Simple Sessionil juba võistelnud, ei vähenda see nende laupäevast edasipääsusoovi.
Sisepargis oli eile vaid kolm soojakraadi, kuid BMX-ratturid Arto Arukuusk (vasakul) ja Kristjan Aasmäe ei lasknud end sellest sugugi segada. Kuigi mõlemad on Simple Sessionil juba võistelnud, ei vähenda see nende laupäevast edasipääsusoovi. Foto: Kristjan Teedema

Homme selgitavad üle Eesti kogunenud trikiratturid Aardla tänava hallis välja viis osavaimat, kes pääsevad Simple Sessionile Eestit esindama.

Edasipääsu eest võistlema hakkav BMX-rattur Arto Arukuusk, kes osales ka eelmisel aastal Sessionil, sõnas, et lootused on suured, aga võistlus tuleb tihe, sest kokku tulevad kõik parimad üle Eesti.

«Ehk on meil, tartlastel, kodupargieelis, oleme siin ju sügisest ja varemgi palju harjutanud,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles