Lindpere: ehk laiutan kunagi ise punasel toolil

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere meenutab USAs veedetud aega hea sõnaga, eriliselt on meelde jäänud 2010. aasta Red Bullsi ridades.
Joel Lindpere meenutab USAs veedetud aega hea sõnaga, eriliselt on meelde jäänud 2010. aasta Red Bullsi ridades. Foto: AFP/SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere sõlmis sel nädalal lepingu oma viienda välisklubiga, kui lõi käed Tšehhi kõrgliigas eelviimasel positsioonil paikneva Ostrava Banikuga. Kontrahti üksikasju ja pikkust ei soovi Lindpere avaldada, kuid tunnistas siiski, et edasine sõltub paljuski ka meeskonna edust kevadringis.

Eile lendas neli aastat USAs pallinud poolkaitsja koos uute klubikaaslastega Türki Antalyasse laagrisse. Esimene liigamäng ootab Banikut talvepausi järel ees 23. veebruaril, kui koduväljakul kohtutakse  Meistrite liiga eelringis Nõmme Kalju alistanud ja põhiturniirile jõudnud Viktoria Plzeňiga.

Banik on tabelis 15 silmaga eelviimasel ehk 15. kohal, kuid 11. positsioon asub neist vaid ühe punkti kaugusel. Turniiritabelis kõrgemale ronimise eesmärgil ongi Banik end viimasel ajal oluliselt tugevdanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles