Saue vallavanem astus IRLi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Laisk
Andres Laisk Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Harjumaal paikneva Saue valla vallavanem Andres Laisk astus Isamaa ja Res Publica Liidu liikmeks.

Laisk ütles, et erakonda kuulumine avardab võimalusi kaasa rääkida regionaalpoliitilistel teemadel ja seista valla huvide eest laiemalt.

«Omavalitsusjuhina tahan erakonnas eelkõige kaasa rääkida Eesti edasiste regionaalpoliitiliste arengute ja kohalike omavalitsuste rolli ning finantseerimise teemadel. Laiemalt loodan, et suudan pakkuda inimkeskset mõtteviisi, sest kohalikus omavalitsuses me just inimestega tegeleme ja seda suhtumist on minu hinnangul võimalik ka suuremas pildis ellu viia. Usun, et targalt tegutsedes saab maailma väikeste kildude haaval paremaks muuta. Paljusid asju üksnes kohalikul tasandil teha ei saa,» rääkis Laisk.

IRLi esimehe Urmas Reinsalu sõnul on Andres Laisk silmapaistev omavalitsusjuht, kelle kuulumine IRLi rikastab erakonda. «Andres Laisk on olnud Saue vallavanem üle nelja aasta ja tema tagasivalimine sügisel näitab, et Saue elanikud hindavad tema tööd vallavanemana. Ta on ettevõtlik inimene, kellel on omavalitsusjuhina selge visioon ja kes on tõeline valla elu eestvedaja» ütles Reinsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles